برنج گیلان

برنج دودی هیزمی دم سیاه

از {{model.count}}

برنج دودی دارای رنگ قهوه‌ ای تیره و طعم و عطر خاصی شبیه به طعم و عطر فندق یا گردو است. این نوع برنج حاوی مقادیر بیشتری فیبر، آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی نسبت به برنج سفید است. دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک‌ کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار می‌گرفت.برنج دودی نوعی برنج مثل هاشمی یا طارم نیست   که کاشت و برداشت شود بلکه بعلت عطر منحصر بفرد برنج دودی کشاورزان از دیرباز بخشی از بهترین برنج خود را دودی میکردند و هنگام پخت برنج کمی برنج دودی به ان اضافه میکردند تا عطر خاص برنج دودی را داشته باشند. به این شرح که کیسه های برنج را درون اتاقک هایی آویزان می کنند و سپس با سوزاندن چوب و ایجاد دود در اطراف برنج، دود را به سمت برنج هدایت می‌کنند تا برنج آن را به خود جذب کند و دود حاصل باعث ایجاد عطر و طعم خاصی در برنج می شود که به این روش دودی کردن برنج می گویند و از دیرباز این روش مرسوم بوده است.

مقدار
مقدار را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
140,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
ارسال رایگان

ارسال رایگان

طبق شرایط خرید
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

رایحه شمال، مطمئن.
پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی 24 ساعته

در 7 روز هفته

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...